Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodnotící soudy o "arabské mládeži" jsou mimo realitu, stejně jako by byly hodnotící soudy o "slovanské mládeži".

0 0
možnosti

J93a55n 45F19r11o28l59í66k

5. 3. 2014 14:37

Ženy Arabky nejsou o nic lepší než naše ženy. Většina českých studentek má odpovědnější přístup ke studiu než muži, kteří jsou od přírody línější a tak nějak nad věcí.

0 0
možnosti

To je výsledek "humanitárního" očkování, čištění studní, poskytování jídla při hladomorech a podobných "radovánkách" vyspělého světa, který už neví, co roupama. Takže místo, aby přežil jeden z deseti, přežijí skoro všichni a najednou svět neví, co s těma mladýma, že? Nebylo by lepší než toto "humanitární" inženýrství nechat přírodu, ať dělá to, co dělala od svého vzniku?

0 2
možnosti

Nic proti arabské mládeži. Ale v Evropě ji nechci ani vidět.

4 0
možnosti

R^ A vyzdvihl bych Vaše konstatování, které samozřejmě platí obecně: Internet má jednu zásadní nevýhodu, která je nakažlivá i pro arabskou mládež: neslouží zpravidla k tomu, aby se uživatel poučil, nýbrž k tomu, aby si potvrdil, že má pravdu.

6 0
možnosti

Dávám karmu R^

Ano takové blogy jsou "o něčem"

5 0
možnosti
Foto

Řekl jste: "Krize začíná tam, kde hospodářský a společenský život se na stávající příliv mládeže do života nijak nepřipravil."

Protože vše je to o svobodě, vaši větu opravím :    Krize začíná tam, kde stát zasahuje do hospodářského a společenského  života a společnost  se pak na stávající příliv mládeže do života není schopna nijak připravit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik