Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

agent_A54

8. 1. 2009 16:29
Hledejme pravdy z historie:

1. Islám se změnil dle knihy "Tajná válka proti židům" od historiků Loftuse a Aarona ve 20. století (do těch časů muslimové žili s židy lépe než křesťané s židy) a to po nástupu k moci v Arábii královského rodu Saudů, kteří vyznávali do té doby nevíznamnou a snad i ostatními mohamedány odmítanou agresivní a netolerantní verzi islámu dle duchovního Wahhábí. V Arábii leží Mekka a Medina, kterou každoročně navštěvují miliony muslimů. A jsou tam školeni... Chápete? 2. Mozek Al Kaidy je Zavahríví a je psychitr. Ale lékaři by se neměli zabývat zabíjením, že? 3. I mozek sekty Om šinrikjo, co páchala sarinové útoky v Tokiu v metru, byl psychiatr. Atd. Nemůže se tedy jednat o snahu manipulovat náboženstvími za účelem znedůvěryhodnění u věřících a za účelem jejich odklonění od náboženství? Nemůže fanatismus být tedy rovněž úmyslně vyvoláván kýmsi v pozadí? Na internetu jsem četl  o jakýchsi iluminátech, co prý by mohli stát v pozadí. Není to možné?  

0 0
možnosti
C

chlupp

8. 1. 2009 16:12
Mao, Pol Pot, Stalin, Hitler, Lenin........

Ti všichni se považovali za bezvěrce, ale

jen co se týče Boha.

Oni a jim podobní razili své náboženství.

Bylo to stejné vymývání mozků, jako při

náboženském fanatismu. Bůh byl konkurent.

0 0
možnosti
M

multikulturista

8. 1. 2009 16:09
Vazeny autore prispevku,

jedna se o prvni clanek, s nimz se ve vasem blogu seznamuji. Navic jde o tematiku, ktera me osobne rovnez zajima, tim spise, ze ziji jako vy v Parizi. Vase analyza je blizka mym nazorum, islam se dnes stal (jako i krestanske nabozenstvi v minulosti) apologii totalitni formy mysleni, kulturni a politicke netolerance a, v krajnich pripadech, i zlocinu. - Se zajmem si prectu vase nasledujici  prispevky.

BONNE ANNEE !

0 0
možnosti
J

jojoba

8. 1. 2009 15:40
Fanatici !

Nepřátelé všeho lidstva vždy byli fanatici, obvykle náboženští. Ve jménu kříže páchali zvěrstva 2000 let. Ve jménu Alláha se o to snaží už také pár set let ( 500 ? ). Evropská civilizace si odvykla v poslední době vnímat toto fatální ohrožení pod rouškou humanismu a multikulti. Úmysl dobrý, ale funguje jen podmínečně - nesmí se vymknout kontrole. Nehřát si hada - jako je konkrétně pseudohumanitární pomoc do Gazy = podpora přežití Hamasu/terorismu. Izrael bojuje i za Evropu, jejíž představitelé často lezou tam, kam by měly raději padat bomby !

RvEU[>-];-€

0 0
možnosti
JN

Jannynov

8. 1. 2009 15:51
Re: Fanatici !

Mno pokud máme být přesní, největší zvěrstva mají na svědomí ateističtí diktátoři -- velící ateistickým režimům.

Mao, Pol Pot, Stalin, Hitler, Lenin...je třeba pokračovat ?

:-/

S nesmyslnou eevropskou pomocí Hamasu -- souhlas, to máte pravdu.

0 0
možnosti
JS

reactt

8. 1. 2009 15:14
Islám

Když se podíváte na historii Evropy, Japonska a ameriky.. Tak právě na těvchto kontinentech došlo k největším jatkám. Každý s těchto kontinentů žil na úrovni větší poloviny muslimských států.. Pak ale přišla apokalipsa, Občanská válka v USA, první a druhá světová válka, v Japonsku spadla Atomová bomba..Díky těmto podnětům, které se zaevidovaly a jsou pořád čerstvé tak jako by to bylo včera je náš svět lepší.. Věřící lidé dostali šanci se odpoutat od toho radikálního přístupu..Bohudík, ale i Bohužel je náš západní svět už tak humální, že nemůžeme poskitnout tuto apokalipsu světu muslimskému.. A tak zatím co mi kveteme, muslimský svět upadá do závisti a nemá ani svého rovnoceného nepřítele, se kterým by mohl válčit..Jsem humanista a příčí se mi říci to co teď řeknu, ale odpovědí na mír v Muslimském světě je apokalipsa, válka, kde hodně můžů padne bod, díky kterému si lidé řeknou, pro-boha, co jsme to udělali, musíme se zlepšit, tohle nám přeci bůch nepřikázal a odpustí nám vubec někdy?

0 0
možnosti
JJ

Jura Jurax

9. 1. 2009 13:42
Re: Islám

8-o8-o8-o 

... a píše se apokalypsa, poskytnout,  a ta velká písmena ... češtin není lehké zvládnout, a myšlénky jak patrno tuplem ;-D

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

8. 1. 2009 15:07
běžte do řiti! jaký demokratický a jaký západ

čelí islámským zločincům?

Ten, co je stáletí okrádal, zotročoval a odešel až nezbylo zbytí?

Takové degoňské primitívnosti o válce civilizací a podobně. Přečtěte si, co dnes už píšou jiní na západě: o zotročení a likvidaci amerického, austrálského, afrického, azijského domorodého obyvatelstva. A v tom samozřejmě arabského. nejaké fašounské téze, že bílý člověk musel, měl právo na kradnutí a zotročování si strčte se zbytkem propagandy někam.

0 0
možnosti
KV

remanon

8. 1. 2009 15:24
Re: běžte do řiti! jaký demokratický a jaký západ

Pane. Pohodlně se posaďte, 20x se zhluboka nadechněte a sundejte si ty růžovo-ublížené brýle. A nebo si v tom pohodlném posezení počkejte až Vám chudáčci vykořisťovaní muslimové zaklepou kalašnikovem na dveře, znásilní Vaši ženu a dceru a pak je za to jiní chudáčci muslimové ve shodě s Šarijou popraví ukamenováním..

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 1. 2009 15:04
opravdu

vyborny clanek!podle meho nazoru jsou sury tak stredovece napsane,ze tem,co se jimi ridi,nezbyva zit a delat to,co delaji.Islam zabranuje vymanit se vericim prave z toho sredoveku.A v tomto je podporuji jejich duchovni vudci.Je to podobne,jako kdyz komunisticti vudci meli sve ideologie plnou hubu,ale zili obklopeni vyhradne vecmi ze zapadu.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

8. 1. 2009 15:11
Re: opravdu

neslyšel jsem vás kritizovat místní podnikatelé, ředitelé nemocnic a jiné vychcánky, kteří si klidně odnesli miliony a desítky milionů a na výplaty zaměstnanců se vykašlali. Je to úplně stejný princíp jak vámi jiné kritizované a bližší. A tenhle princíp se dá rozšířit na celý svět. Kdo korumpuje šáhy a jiné monarchy arabského světa a pomáhá jím udržovat stav, který tam je, aby mohl těžit? Tenhle ten stav jako nic jiného vyhovuje bohatému bílému muži, a pro trotly jako jste vy má pohádky o válce civilizací.

0 0
možnosti
MS

skvario

8. 1. 2009 15:02
no,

a křesťanství snad nemá své fundamentalistické skupiny, nemá rovněž stohy obdobně šílené literatury. A neprohovořil snad k prezidentu Bushovi samotný Bůh? Pisatel o sobě hovoří jako o arabistovi, ale jestliže si přečtete např. našeho Kropáčka, zjistíte, že jsou i jiné pohledy na danou problematiku.

0 0
možnosti
TT

T.T.

8. 1. 2009 15:49
Re: no,

Jo? v čem přesně se podle Vás liší názory Kropáčka a Müllera? Já trochu sleduji produkci obou pánů a žádného podstatného rozdílu jsem si nevšiml. Možná akorát Kropáček nedotahuje jisté teze tak do konce...

0 0
možnosti
A

Arne21

8. 1. 2009 14:59
Co dodat

Sečteno a podtrženo Islám je ze své podstaty velmi agresivní a nesnášenlivé náboženství, naprosto neslučitelné s principy západní (ale i východní) společnosti. Vzhledem k počtu jeho vyznavačů představuje zásadní hrozbu pro ostatní svět. Díky  tmářskému a zpátečnickému charakteru naštěstí není schopen konkurovat vyspělému světu v technologiích, zato mu směle konkuruje v tvorbě miliónů všehoschopných fanatiků. Vypadá to že spějeme k střetu, máme-li být úspěšní, prvním naším krokem musí být pojmenovávání nebezpečí pravými jmény, což jste ve svém článku právě učinil. děkuji.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 1. 2009 14:25
Dobré

Líbí se mi, že píšete velmi dobře připraven. Vaše argumenty jsou podloženy studiem. Karma!

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik